-27%

REN Micro Polish Cleanser 150ml

REN Micro Polish Cleanser er en ansiktsrens formulert for å gi en mild eksfoliering samtidig som den renser huden.

Opprinnelig pris var: kr 369,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389248702 SKU 904149 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 2.46

Rensegel

Produktinformasjon

REN Micro Polish Cleanser er en ansiktsrens formulert for å gi en mild eksfoliering samtidig som den renser huden.

REN Micro Polish Cleanser

  • Ansiktsrens: Dette produktet fungerer som både en ansiktsrens og en eksfoliator. Den er utviklet for å fjerne smuss, overflødig olje og døde hudceller fra overflaten av huden.
  • Mild eksfoliering: REN Micro Polish Cleanser inneholder mikroperler som gir en mild mekanisk eksfoliering. Dette hjelper til med å forbedre hudens tekstur og gi en jevnere hudtone.
  • Rengjøring: Produktet gir også en grundig rengjøring av huden, noe som er viktig for å fjerne urenheter og forberede huden for etterfølgende hudpleieprodukter.
  • Bruksanvisning: Påfør en liten mengde av cleanseren på fuktig hud og massér forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll deretter grundig med lunkent vann. Du kan bruke den som en del av din daglige hudpleierutine, morgen eller kveld, avhengig av dine preferanser og hudens behov.

REN Micro Polish Cleanser er egnet for de som ønsker en ansiktsrens med eksfolierende egenskaper for å forbedre hudens tekstur og gi en friskere hudfarge. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Micro Polish Cleanser 150ml

Leverandør:

Varenummer: 904149

Ingredienser

Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disiodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Amber Powder, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Maltodextrin, Carica Papaya (Papaya) Advarsel: Obs! Vi gjør oppmerksom på at Ingredienslisten kan være mangelfull. Allergikere bør derfor sjekke ingredienslisten på leverandørens nettside. Vi jobber med vedlikehold av disse.

Handlekurv
REN Micro Polish Cleanser 150mlREN Micro Polish Cleanser 150ml
Opprinnelig pris var: kr 369,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.
Skroll til toppen