-32%

REN Keep Young Instant Shot Eye Lift 15 ml

REN Keep Young Instant Shot Eye Lift er en øyekrem designet for å gi øyeblikkelig lysere og mer våken hud rundt øynene.

Opprinnelig pris var: kr 514,00.Nåværende pris er: kr 349,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389243417 SKU 909750 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 34.27

Øyekrem

Produktinformasjon

REN Keep Young Instant Shot Eye Lift er en øyekrem designet for å gi øyeblikkelig lysere og mer våken hud rundt øynene.

REN Keep Young Instant Shot Eye Lift

  • Øyekrem: Dette produktet er en spesiell øyekrem som er utviklet for å gi øyeblikkelig oppfriskning til det delikate området rundt øynene. Øyeområdet er ofte utsatt for tretthetstegn, som mørke ringer og puffiness.
  • Oppfriskende: Keep Young Instant Brightening Shot Eye Lift er formulert for å bidra til å redusere synlige tegn på tretthet og gi øyeblikkelig lysere hud. Den inneholder aktive ingredienser som er valgt for å gi en oppfriskende effekt.
  • Mørke ringer: Den kan bidra til å redusere synlige mørke ringer rundt øynene, noe som er et vanlig bekymring for mange.
  • Bruksanvisning: Påfør en liten mengde av øyekremen forsiktig rundt øyeområdet, og klapp den forsiktig inn i huden. Bruk den som en del av din daglige hudpleierutine, morgen og kveld, eller når du ønsker å gi øynene en ekstra oppfriskning.

REN Keep Young Instant Brightening Shot Eye Lift er spesielt egnet for de som ønsker å gi øyeblikkelig oppfriskning og lysere hud rundt øynene. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt rundt øynene, da denne huden kan være ekstra følsom. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Keep Young Instant Shot Eye Lift 15 ml

Leverandør:

Varenummer: 909750

Ingredienser

Aqua (Water), Silica, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Pullulan, Carbomer, Mica, Ci77891 (Titanium Dioxide), Polianthes Tuberosa Callus Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Porphyridium Cruentum Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Geraniol.

Handlekurv
REN Keep Young Instant Shot Eye Lift REN Keep Young Instant Shot Eye Lift 15 ml
Opprinnelig pris var: kr 514,00.Nåværende pris er: kr 349,00. ink. mva.
Skroll til toppen