-17%

REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser 150 ml

REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser er en ansiktsrens som er spesielt formulert for å hjelpe med å rense huden, kontrollere oljeproduksjonen og redusere kviser og urenheter.

kr 249,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5056264703381 SKU 843463 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.99

Ansiktsrens clay

Produktinformasjon

REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser er en ansiktsrens som er spesielt formulert for å hjelpe med å rense huden, kontrollere oljeproduksjonen og redusere kviser og urenheter.

REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser

  • Ansiktsrens: Dette produktet er en ansiktsrens som brukes til å fjerne smuss, overflødig olje og urenheter fra huden. Den inneholder leire, som er kjent for sin absorberende egenskaper, og bidrar til å fjerne overflødig olje og urenheter fra hudens overflate.
  • Beroligende egenskaper: REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser inneholder også beroligende ingredienser som kamille og lavendel for å hjelpe til med å redusere irritasjon og berolige huden.
  • Kontrollerer olje: Den er spesielt formulert for å hjelpe med å kontrollere oljeproduksjonen, noe som kan være nyttig for de med fet eller kombinasjonshud.
  • Motvirker kviser: Dette produktet kan bidra til å redusere kviser og urenheter, takket være sine rensende og beroligende egenskaper.
  • Bruksanvisning: For best resultat, bruk ansiktsrensen morgen og kveld. Massér den forsiktig inn i fuktig hud, og skyll deretter grundig med lunkent vann. Du kan bruke den som en del av din daglige hudpleierutine.

REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser er designet for de som ønsker å forbedre hudens klarhet og redusere kviser og urenheter. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser 150 ml

Leverandør:

Varenummer: 843463

Ingredienser

Aqua (Water), Kaolin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Zinc Gluconate, Bisabolol, Oryzanol, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Calendula Officinalis Flower Extract, Leptospermum Scoparium Oil, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Citral, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citronellol, Farnesol, Limonene, Crataegus Oxyacantha Stem Extract, Glucose

Handlekurv
REN Clearcalm Clarifying Clay CleanserREN Clearcalm Clarifying Clay Cleanser 150 ml
kr 249,00 ink. mva.
Skroll til toppen