-32%

Nycoplus Mamma 56 tabletter og 56 kapsler

kr 179,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 2.36

Et kosttilskudd spesielt utviklet for nybakte mødre og ammende kvinner

Produktinformasjon

Nycoplus Mamma er et kosttilskudd spesielt utviklet for nybakte mødre og ammende kvinner. Det består av både tabletter og kapsler som gir en kombinasjon av viktige næringsstoffer som er viktig for en sunn helse.

En av fordelene med Nycoplus Mamma er at det bidrar til å dekke næringsbehovet. Nybakte mødre og ammende kvinner har økt behov for mange næringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler. Dette tilskuddet inneholder blant annet jern, folsyre, vitamin D, kalsium og omega-3-fettsyrer, som er spesielt viktig for fosterets utvikling og for å styrke mors immunsystem.

Til slutt, Nycoplus Mamma er en enkel og praktisk måte å tilføre kroppen viktige næringsstoffer på, spesielt for kvinner som ikke får nok næringsstoffer gjennom kostholdet sitt. Det anbefales å bruke 2 tabletter og 2 kapsler daglig, for å oppleve de beste resultatene.

Alt i alt er Nycoplus Mamma et kosttilskudd som er spesielt utviklet for nybakte mødre og ammende kvinner, og som bidrar til å dekke næringsbehovet til disse kvinnene. Det støtter barnets utvikling og styrker mors immunsystem.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Mamma 56 tabletter og 56 kapsler

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 867553

Ingredienser

Kapsel: konsentrert fiskeolje, kapselvegg [gelatin (storfe), glyserol], antioksidant (tokoferoler). Tablett: fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), tabletthjelpestoff (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), fargestoffer (jernoksider), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, talkum), tabletthjelpestoff(silisiumdioksid). Vitaminer: L-askorbinsyre, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, kalsium-D-pantotenat, tiaminmononitrat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, fytomenadion, D-biotin, kolekalsiferol, cyanokobalamin. Mineraler: kalsiumkarbonat, magnesiumoksid, jern(II)fumarat, sinkoksid, mangansulfat, kobbersulfat, kaliumjodid, krom(III)klorid, natriummolybdat, natriumselenitt.

Handlekurv
Nycoplus Mamma 56 tabletter og 56 kapsler
kr 179,00 ink. mva.
Skroll til toppen