-19%

Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 109,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 1.34

Hold benbygningen din sunn

Produktinformasjon

Hold benbygningen din sunn og sterk med Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter. Hver tablett inneholder 500 mg kalsium, sammen med 5 mcg vitamin D3 og 45 mcg vitamin K, som alle bidrar til vedlikehold av normal benbygning. Med disse viktige næringsstoffene vil du kunne forebygge beinskjørhet og redusere risikoen for brudd.

Tre viktige næringsstoffer for sunne bein

Kalsium, vitamin D3 og vitamin K spiller alle en viktig rolle i å opprettholde sunne bein. Kalsium er det viktigste byggesteinen i beinene våre, mens vitamin D3 bidrar til opptaket og utnyttelsen av kalsiumet i kroppen. Vitamin K bidrar til å regulere kalsiumnivået i blodet og er avgjørende for normal beinvekst og -utvikling. Sammen gir disse næringsstoffene en komplett løsning for å støtte sunn benhelse.

Forebygg beinskjørhet med Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter

Beinskjørhet er en vanlig tilstand som rammer mange eldre mennesker, men det kan også påvirke yngre personer. Denne tilstanden fører til svekkelse av beinvevet og øker risikoen for brudd. Ved å ta Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter daglig, kan du forebygge denne tilstanden og opprettholde sunn benhelse gjennom hele livet.

Enkel å ta

Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter er enkle å ta og absorbere, slik at du får maksimalt utbytte av næringsstoffene. De er også fri for gluten, laktose og gelatin, noe som gjør dem egnet for personer med spesielle kostbehov.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 904191

Ingredienser

Overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fyllstoffer (silisiumdioksid, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (talkum). Vitaminer: kolekalsiferol, fytomenadion. Mineral: kalsiumkarbonat.

Handlekurv
Nycoplus Calcium med K-og D3-vitamin tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 109,00. ink. mva.
Skroll til toppen