-25%

NUXE Merveillance Lift Firming Velvet dagkrem 50 ml

NUXE Merveillance Lift Firming Velvet Dagkrem er en spesiell dagkrem formulert for å gi huden fasthet og jevnhet samtidig som den arbeider for å bekjempe aldringstegn.

Opprinnelig pris var: kr 529,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3264680024795 SKU 979947 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 10.95

Produktinformasjon

NUXE Merveillance Lift Firming Velvet Dagkrem er en spesiell dagkrem formulert for å gi huden fasthet og jevnhet samtidig som den arbeider for å bekjempe aldringstegn.

Fordeler med NUXE Merveillance Lift Firming Velvet Dagkrem

  • Dagkrem for fasthet: Denne dagkremen er spesielt utviklet for å hjelpe til med å forbedre hudens fasthet, noe som kan være viktig for moden hud som opplever tap av elastisitet.
  • Anti-aldring: Kremen inneholder aktive ingredienser som kan bidra til å redusere synlige aldringstegn, inkludert fine linjer og rynker. Den hjelper også til med å forbedre hudens tekstur.
  • Silkeaktig konsistens: Den har ofte en silkemyk konsistens som føles luksuriøs på huden og gir en følelse av velvære.
  • Fuktighetsgivende: Kremen gir også fuktighet til huden, noe som kan bidra til å holde den myk og hydrert.
  • Naturlige ingredienser: Produktet kan inneholde naturlige ingredienser som er kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper.
  • Bruksanvisning: Påfør kremen forsiktig på renset ansikt og nakke om morgenen som en del av din daglige hudpleierutine.

NUXE Merveillance Lift Firming Velvet Dagkrem er ideell for de som ønsker å forbedre hudens fasthet samtidig som de arbeider med å redusere synlige aldringstegn. Den silkemyke konsistensen gir en følelse av luksus, og den gir huden en jevn og glatt overflate. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Merveillance Lift Firming Velvet dagkrem 50 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 979947

Ingredienser

Aqua/Water, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Squalane, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Hydroxyacetophenone, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Benzyl Alcohol, Chlorella Vulgaris Extract, Dehydroacetic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Limonene.

Handlekurv
NUXE Merveillance Lift Firming Velvet DagkremNUXE Merveillance Lift Firming Velvet dagkrem 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 529,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.
Skroll til toppen