-23%

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 50ml

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er et allsidig skjønnhetsprodukt som er kjent for sin mange bruksområder og evne til å gi næring og glød til hud, hår og kropp.

Opprinnelig pris var: kr 299,00.Nåværende pris er: kr 229,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 842640 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 5.98

Produktinformasjon

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er et allsidig skjønnhetsprodukt som er kjent for sin mange bruksområder og evne til å gi næring og glød til hud, hår og kropp.

Fordeler med NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje

  • Allsidig tørrolje: Huile Prodigieuse er en lett tørrolje som kan brukes på flere måter. Den er ideell for ansikt, kropp og hår.
  • Nærende egenskaper: Oljen inneholder naturlige ingredienser som gir næring til huden og etterlater den myk og glatt. Den er beriket med antioksidanter som beskytter mot frie radikaler.
  • Gir glød: Huile Prodigieuse gir huden en sunn glød og kan brukes som en highlighter på kinnben og krageben for ekstra strålende hud.
  • Fuktighetsgivende: Den gir fuktighet til huden og bidrar til å forhindre tørrhet.
  • Hårolje: Produktet kan også brukes som en hårolje for å temme frizz, gi glans og mykhet til håret.
  • Delikat duft: Mange liker den subtile og behagelige duften av Huile Prodigieuse.
  • Bruksanvisning: Påfør noen dråper på ren og tørr hud, ansikt, kropp eller hår. Masser forsiktig inn.

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage Tørrolje er ideell for de som ønsker et allsidig skjønnhetsprodukt som gir næring og glød til hud, hår og kropp. Den er kjent for sin luksuriøse følelse og behagelige duft. Som med alle hudpleieprodukter, bør du gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 50ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 842640

Ingredienser

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL [N2212/A]

Handlekurv
NUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 50mlNUXE Huile Prodigieuse Multi-Usage tørrolje 50ml
Opprinnelig pris var: kr 299,00.Nåværende pris er: kr 229,00. ink. mva.
Skroll til toppen