Nazamer Mentol Saltvannspray 20 ml

Få kontroll over din tette nese med Nazamer Mentol Saltvannspray – en trygg og naturlig løsning med mentol og salt for frisk pust.

kr 44,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.20

Oppkvikkende løsning for tett nese

Produktinformasjon

Øyeblikkelig lindring for tett nese

Nazamer Mentol Saltvannspray gir deg øyeblikkelig lindring for tett nese. Mentol og salt gir en frisk og oppkvikkende følelse, mens de hjelper til med å løsne opp slim. Har også en lindrende effekt ved at den smører og fukter neseborene.

Friskere pust med mentol og salt

Nazamer Mentol Saltvannspray er den ultimate løsningen for å få kontroll over din tette nese. Mentol og salt gir en frisk og oppkvikkende følelse, mens de hjelper til med å løsne opp slim.

Naturlige ingredienser for best resultat

Nazamer Mentol Saltvannspray er laget av de beste naturlige ingrediensene. Det er fri for skadelige stoffer og gir deg en trygg måte å bekjempe tett nese på. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for bivirkninger eller negative effekter. Inneholder ikke konserveringsmidler.

Egenskaper

Navn: Nazamér Mentol saltvannsspray 20ml

Leverandør: Evolan Pharma AB

Varenummer: 888406

Produkttype: Medisinsk utstyr

Ingredienser

1 ml inneholder: Havsalt 6,3 mg, dekspantenol 20 mg, mentol, kaliumdihydrogenfosfat, dikaliumhydrogenfosfat,polysorbat 80, vann.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Nazamer Mentol Saltvannspray 20 ml
kr 44,00 ink. mva.
Skroll til toppen