Locobase Everyday Special Shower Oil 300 ml

kr 164,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 856031 Kategorier , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.55

En mild og fuktighetsgivende dusjolje

Produktinformasjon

Locobase Everyday Special Shower Oil er den perfekte løsningen for de som ønsker å ta vare på huden sin på en enkel og effektiv måte. Den spesielle oljeformelen gir en mild og fuktighetsgivende rengjøring som etterlater huden myk og smidig.

Rengjør og fukter på en skånsom måte

Locobase Everyday Special Shower Oil er formulert med en spesiell blanding av naturlige oljer som gir en mild og skånsom rengjøring. Denne dusjoljen er spesielt utviklet for å fukte og nære huden din, samtidig som den beskytter mot tørrhet og irritasjon.

Gir umiddelbar lindring til tørr hud

Hvis du lider av tørr hud, kan Locobase Everyday Special Shower Oil gi umiddelbar lindring. Den rike formelen tilfører fuktighet til huden din og gir langvarig beskyttelse mot tørrhet og irritasjon. Etter bruk vil du oppleve at huden din føles myk og smidig.

Passer for alle hudtyper

Locobase Everyday Special Shower Oil passer for alle hudtyper, spesielt for de med sensitiv eller tørr hud. Den er dermatologisk testet og inneholder ingen parfyme eller fargestoffer, noe som gjør den egnet for selv den mest sensitive huden.

Egenskaper

Navn: Locobase Everyday Special Shower Oil 300 ml

Leverandør:

Varenummer: 856031

Ingredienser

Canola Oil, Laureth-6 Carboxylic Acid, Glycereth-2 Cocoate, Avena Sativa Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol.

Handlekurv
Locobase Everyday Special Shower Oil 300 ml
kr 164,00 ink. mva.
Skroll til toppen