-30%

Liquid Chalk 200 ml

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 666311 Kategorier ,

Liquid Chalk 

200ml – Better Performance
Ny og forbedret flytende magnesium!

Flere og flere gym lar en ikke bruke magnesium/kalk i pulverform fordi det støver og ser lurvete ut.
En ting er da at dette produktet løser akkurat den utfordringen, men enda bedre er det at grepet man får av å bruke flytende kalk er BEDRE enn med de eldre løsningene. Det slites ikke like lett av nevene, og fører til et «tørrere» og hardere grep enn man skulle tro.

Fordelen med tube er at man unngår at kalken tørker inn eller skiller seg. Dette fører til at den varer lengre enn alle andre sammenlignbare produkter.

Anbefalt bruk
Klem ut en liten dæsj på størrelse med en halv teskje i håndflaten og gni hendene sammen slik at kalken fordeles jevnt på håndflate og fingre. Vent noen sekunder til det har tørket og du er klar for litt seriøs løfting.
Tørre og rene hender ved påføring, gir bedre resultat. Lukk lokket på tuben når du har brukt den. For å bli sterkere og sterkere i grepet, forsøk i det lengste å greie deg uten løftereimer på økta di. Først når du virkelig har problemer med å holde stanga eller hantlene kan du vurdere å ta på reimer. Du finner selvfølgelig et godt utvalg løftereimer her i webshoppen vår også.

Når og hvor kan det benyttes?
Produktet er åpenbart nyttig i treningssammenheng på helsestudio osv, men også innen klatring og turn er dette et flott verktøy for å bedre grepet.

Handlekurv
Liquid Chalk 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.
Skroll til toppen