Libresse truseinnlegg normal 30 stk

Libresse Truseinnlegg Normal, en pålitelig og diskret løsning for daglig beskyttelse og friskhet.

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 1.63

Truseinnlegg

Produktinformasjon

Libresse Truseinnlegg Normal, en pålitelig og diskret løsning for daglig beskyttelse og friskhet. Disse truseinnleggene er tilgjengelige på vårt nettapotek og er ideelle for kvinner som ønsker en ekstra følelse av komfort og beskyttelse i løpet av dagen.

Libresse Truseinnlegg Normal har en tynn og fleksibel design som gjør dem komfortable og diskrete å bruke. De passer perfekt i trusa og gir en myk og behagelig følelse hele dagen. Innleggene er utformet for å fange opp eventuell fuktighet eller små lekkasjer, slik at du kan føle deg frisk og tørr hele dagen.

Disse truseinnleggene har et pustende overflatemateriale som bidrar til å opprettholde god luftsirkulasjon og forhindre ubehag eller irritasjon. De har også en SecureFit-teknologi som bidrar til å holde innlegget på plass og gir deg ekstra sikkerhet mot lekkasje.

Libresse Truseinnlegg Normal er individuelt innpakket, slik at de er praktiske å ta med seg på farten og enkelt kan kastes etter bruk. De er dermatologisk testet og allergivennlige, noe som gjør dem skånsomme mot sensitiv hud.

For å bruke Libresse Truseinnlegg Normal, fjern beskyttelsespapiret på baksiden av innlegget og fest det på innsiden av undertøyet. Pass på at det sitter godt og komfortabelt. Bytt innlegg regelmessig for å opprettholde friskhet og beskyttelse.

Bestill Libresse Truseinnlegg Normal i dag og opplev diskret og pålitelig beskyttelse for en frisk og komfortabel dag. Ta vare på din daglige hygiene med disse komfortable truseinnleggene fra vårt nettapotek. Føl deg frisk og beskyttet gjennom hele dagen med Libresse Truseinnlegg Normal.

Egenskaper

Navn: Libresse truseinnlegg normal 30 stkv

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 801528

Produkttype: Produktet er ikke medisinsk utstyr

Ingredienser

Handlekurv
Libresse Truseinnlegg NormalLibresse truseinnlegg normal 30 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen