LactiPlus Travel melkesyrebakterier kapsler 30 stk

kr 149,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 877269 Kategorier , ,

Pris pr. stk.: kr. 4.97

Forhindre reisemage

Produktinformasjon

Er du på utkikk etter en pålitelig måte å holde tarmhelsen i sjakk mens du er på reise? Da er LactiPlus Travel Melkesyrebakterier Kapsler det perfekte valget for deg! Med en unik kombinasjon av melkesyrebakterier og fiber, hjelper disse kapslene deg med å opprettholde en sunn tarmflora og unngå mageproblemer på reisen. Her er noen av de viktigste grunnene til å velge LactiPlus Travel Melkesyrebakterier Kapsler:

Styrker immunforsvaret

LactiPlus Travel Melkesyrebakterier Kapsler inneholder en høy konsentrasjon av melkesyrebakterier, som bidrar til å styrke immunforsvaret og beskytte mot sykdommer. Dette er spesielt viktig når du er på reise og blir utsatt for nye og ukjente bakterier og virus.

Forhindrer mageproblemer

Reisemage er et vanlig problem blant reisende, men med LactiPlus Travel Melkesyrebakterier Kapsler trenger du ikke å bekymre deg. Kapslene inneholder fiber som hjelper til med å regulere tarmfunksjonen og forhindre diaré, forstoppelse og andre mageproblemer.

Praktisk for reiser

LactiPlus Travel Melkesyrebakterier Kapsler kommer i en praktisk pakke med 30 kapsler, som gjør dem enkle å ta med seg på reise. De krever heller ikke kjøleskap, så du kan ha dem med deg hvor som helst.

Anbefalt bruk

1 kapsel daglig med måltid. Kapselen kan trekkes fra hverandre og innholdet drysses på kald/lunken mat eller i væske.

Egenskaper

Navn: LactiPlus Travel melkesyrebakterier kapsler 30 stk

Leverandør: Validus Engros AS

Varenummer: 877269

Ingredienser

Potetstivelse.Melkesyregjær: Saccharomyces boulaDRIi. Vegetabilisk kapsel: hydroxipropylmetylcellulose. Levende melkesyrebakterier: Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus helveticus Rosell-52. Fargestoff: titandioxid. Antiklumpmiddel: magnesiumsalter av fettsyrer. Antioksidant: askorbinsyra.

Handlekurv
LactiPlus Travel melkesyrebakterier kapsler 30 stk
kr 149,00 ink. mva.
Skroll til toppen