-36%

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche er en fuktighetsgivende ansiktskrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud.

kr 159,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 3.98

Beroligende krem til sensitiv og overfølsom hud

Produktinformasjon

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche er en fuktighetsgivende ansiktskrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud. Kremen inneholder en unik formel med La Roche-Posay’s termal vann, glyserin og niacinamid, som skal hjelpe til å berolige, myke opp og beskytte huden mot ytre påvirkninger mens du sover.

Kremen har også en rik og kremet tekstur som skal gi en intens fuktighet og hjelpe til å redusere tørrhetslinjer. Kremen skal påføres etter rengjøring av huden og kan brukes om natten. Den er fri for parabener, parfyme og farge.

Kan brukes til babyer fra 3 måneder, barn og voksne.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 867319

Ingredienser

AQUA/WATER, ISOCETYL STEARATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER,GLYCERIN, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERYL STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, NIACINAMIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 mlLa Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche 40 ml
kr 159,00 ink. mva.
Skroll til toppen