-45%

La Roche-Posay Lipikar håndkrem 50 ml

La Roche-Posay Lipikar håndkrem er et produkt som er spesielt designet for å gi fuktighet til tørre hender.

Opprinnelig pris var: kr 144,00.Nåværende pris er: kr 79,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.58

Reparerende håndkrem til tørre og sprukne hender

Produktinformasjon

La Roche-Posay Lipikar håndkrem er et produkt som er spesielt designet for å gi fuktighet til tørre hender. Det inneholder La Roche-Posay’s patenterte Lipikar-kompleks, som består av nøyaktig dosert glycerin og niacinamid, for å hjelpe til å gjenopprette hudens naturlige lipidbarriere og holde huden fuktig. Det har også en lett, fast tekstur som er lett å påføre, trekker raskt inn i huden og etterlater huden myk og smidig.

Den er parfymefri og passer for alle hudtyper, spesielt for personer med tørre hender. Den kan brukes som en del av en daglig hudpleie rutine for å gi ekstra fuktighet til tørre hender eller som en spotbehandling for å gi ekstra fuktighet til tørr og flassende hud. Den er også lett å ta med seg på farten. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Lipikar håndkrem 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 906386

Ingredienser

AQUA/WATER, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, STEARIC ACID, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, STEARETH-10, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, DIMETHICONE, ALLANTOIN, CAPRYLOYL GLYCINE, TETRASODIUM EDTA, XANTHAN GUM, CETYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Lipikar håndkrem 50 mlLa Roche-Posay Lipikar håndkrem 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 144,00.Nåværende pris er: kr 79,00. ink. mva.
Skroll til toppen