-42%

La Roche-Posay Lipikar Balm AP 400 ml

La Roche-Posay Lipikar Balm AP M 400ml er en fuktighetskrem spesielt formulert for tørr og sensitiv hud.

Opprinnelig pris var: kr 464,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.75

Beroligende, styrkende og kløestillende krem til kropp

Produktinformasjon

La Roche-Posay Lipikar Balm AP M 400ml er en fuktighetskrem spesielt formulert for tørr og sensitiv hud. Med dens lette konsistens og ikke-fetende formel, er denne kremen ideell for å berolige kløende og irritert hud mens den gir langvarig fuktighet. Her er tre unike innholdsdeler for produktbeskrivelsen, hver med et eget sett av nøkkelord relatert til produktet:

Beroligende egenskaper for sensitiv hud

La Roche-Posay Lipikar Balm AP M 400ml er spesielt formulert for å berolige og fukte tørr og sensitiv hud. Med dens rike blanding av glyserin, karite smør, og niacinamide, gir denne fuktighetskremen langvarig fuktighet mens den roer ned irritert hud. Kremen er også fri for parfyme og parabener, og har en mild og ikke-irriterende formel som gjør den trygg for alle hudtyper, inkludert babyer og småbarn.

Langvarig fuktighet for tørr hud

La Roche-Posay Lipikar Balm AP M 400ml er en kraftig fuktighetskrem som gir tørr hud den nødvendige fuktigheten den trenger. Med dens lette konsistens og ikke-fetende formel, absorberes kremen raskt inn i huden, og gir øyeblikkelig lindring for tørr og kløende hud. Den langvarige fuktigheten etterlater huden myk og smidig hele dagen.

Sikker og effektiv for hele familien

La Roche-Posay Lipikar Balm AP M 400ml er en allsidig fuktighetskrem som kan brukes av hele familien. Fra spedbarn til voksne, denne kremen er spesielt formulert for å være mild og ikke-irriterende, og kan brukes på alle hudtyper. Med dens fuktighetsgivende og beroligende egenskaper, er denne kremen perfekt for å lindre tørrhet og irritasjon for hele familien.

Uten parfyme.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay lipikar balm light ap m 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 836396

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Lipikar Balm APLa Roche-Posay Lipikar Balm AP 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 464,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.
Skroll til toppen