-33%

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo er et mildt og parfymefritt sjampo som er spesielt designet for sensitiv hodebunn og tørr hår.

Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 159,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.40

Beskytter håret optimalt og er praktisk i bruk

Produktinformasjon

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo er et mildt og parfymefritt sjampo som er spesielt designet for sensitiv hodebunn og tørr hår. Det inneholder et kompleks av lipider og aminosyrer for å reparere og beskytte håret mot ytre påvirkninger, samt glycerin for å gi fuktighet. Sjampoen er også beriket med niacinamid for å redusere kløe og irritasjon på hodebunnen. Det er lett å skumme og vasker håret skånsomt, samtidig som det gir håret et mykt og glansfullt utseende. Den passer for alle hårtyper, spesielt for personer med sensitiv hodebunn og tørt hår. Parfymert.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 890039

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, PEG- 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Disodiumcocoamphodiacetate, Polysorbate 20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Disodium Ricinoleamidomea-Sulfosuccinate, Hexylene, Polyquaternium-10, Polysorbate 21, Salicylic Acid 0,2%, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 mlLa Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 159,00. ink. mva.
Skroll til toppen