-33%

La Roche-Posay Hyalu B5 serum 30 ml

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum er et ansiktsserum som er designet for å gi fuktighet og næring til huden.

Opprinnelig pris var: kr 549,00.Nåværende pris er: kr 369,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 12.30

Effektivt serum til fine linjer og hud som mangler fylde

Produktinformasjon

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum er et ansiktsserum som er designet for å gi fuktighet og næring til huden. Det inneholder hyaluronsyre og vitamin B5 som hjelper til å gjenoppbygge hudens naturlige barriere og øke produksjonen av kollagen, noe som gir huden en mer fast og ungdommelig utseende.

Serumet kan brukes av voksne og anbefales å bruke daglig etter rengjøring av huden, før påføring av fuktighetskrem. Det kan også brukes i kombinasjon med andre La Roche-Posay produkter for å oppnå best mulig resultat. Serumet er paraben- og parfymefri og passer for alle hudtyper. For å bruke det, anbefales det å påføre et par dråper på ansiktet og massere det inn i huden med sirkulære bevegelser. Det er viktig å beskytte huden mot solen etter påføring av serumet, da det kan øke hudens følsomhet for solen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Hyalu B5 serum 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 943358

Ingredienser

Aqua / Water, Glycerin, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Panthenol, Pentylene Glycol, Dimethicone, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Lyceryl Isostearate, Madecassoside, Sodium Hyaluronate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum /Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Hyalu B5 serum 30 mlLa Roche-Posay Hyalu B5 serum 30 ml
Opprinnelig pris var: kr 549,00.Nåværende pris er: kr 369,00. ink. mva.
Skroll til toppen