-37%

La Roche-Posay Effaclar micro peeling rensegele 400 ml

La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele er en mild rensegelé som er designet for å rense og eksfoliere huden på en skånsom måte.

Opprinnelig pris var: kr 409,00.Nåværende pris er: kr 259,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.65

Rensegelé som effektivt reduserer vanskelige urenheter og overskytende talg

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele er en mild rensegelé som er designet for å rense og eksfoliere huden på en skånsom måte. Den inneholder en unik kombinasjon av AHA syrer og salisylsyre som hjelper til å fjerne døde hudceller og forhindre at porer tettes igjen. Den gir også en mer jevn hudtone og forbedrer hudens glød.

Rensegelen er velegnet for alle hudtyper, spesielt for fet og uren hud. Den kan brukes daglig, og kan være en god start for å forberede huden for etterfølgende produkter som serum og fuktighetskrem. Den er også paraben- og parfymefri, noe som gjør den egnet for sensitive hudtyper. For å bruke den, anbefales det å påføre den på våt hud og masser forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser, og skyll deretter av med vann. Bruk av solkrem er viktig etter bruk av produktet, da det kan øke hudens følsomhet for solen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar mic-pel rensegele 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 954997

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Decylglucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Salicylic Acid, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Zinc Gluconate, Sodium Hydroxide, Capryloyl Salicylic Acid, Tetrasodiumedta, Citric Acid, Menthol, Polyquaternium-47, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling RensegeleLa Roche-Posay Effaclar micro peeling rensegele 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 409,00.Nåværende pris er: kr 259,00. ink. mva.
Skroll til toppen