-35%

La Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml

La Roche-Posay Effaclar Matt er en dagkrem for personer med fet og uren hud. Den har en mattifying teknologi for å redusere glans og gi en jevnere hudtone.

Opprinnelig pris var: kr 289,00.Nåværende pris er: kr 189,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.60

Mattende fuktighetskrem

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Matt er en dagkrem for personer med fet og uren hud. Den har en mattifying teknologi for å redusere glans og gi en jevnere hudtone. Kremen er lett å påføre og trekker raskt inn i huden uten å etterlate seg et fettete lag. Kremer reduserer størrelsen på porer. Den kan brukes som en del av en daglig hudpleie rutine for å redusere synligheten av store porer og gi huden en jevnere og mer matt utseende. Egnet til uren og fet hud samt sensitiv hud. Dermatologisk testet. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 904090

Ingredienser

Aqua / Water Glycerin Dimethicone Isocetylstearate Alcohol Denat. Silica Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer Methyl Methacrylate Crosspolymer Butylene Glycol Peg-100 Stearate Cocamide Mea Sarcosine Glyceryl Stearate Triethanolamine Isohexadecane Perlite Capryloyl Salicylic Acid Tetrasodium Edta Pentylene Glycol Polysorbate 80 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Salicylic Acid Parfum / Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Matt 40 mlLa Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 289,00.Nåværende pris er: kr 189,00. ink. mva.
Skroll til toppen