-29%

La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml

La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum er et konsentrert serum som er designet for å hjelpe til å redusere synligheten av urenheter og kviser.

Opprinnelig pris var: kr 564,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 12.63

Ultra konsentrert og effektivt serum som reduserer merker og urenheter, for hud med tendens til akne

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum er et konsentrert serum som er designet for å hjelpe til å redusere synligheten av urenheter og kviser. Serumet inneholder salisylsyre og niacinamid som skal hjelpe til å rense porene og redusere produksjonen av talg.

Det er også formulert med La Roche-Posay’s egen termal vann som skal berolige huden og redusere betennelse. Serumet skal påføres etter rengjøring av huden, og kan brukes både morgen og kveld. Det er spesielt egnet for personer med fet og uren hud.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 990706

Ingredienser

Aqua/Water, Alcohol Denat, Propanediol, Glycolic Acid, Niacinamide, Dimethyl Isosorbide, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, PEG-60 Hydrogenated Castoroil, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Citric Acid, PEG-30 Glycertl Cocoate, Capryloyl Salicylic Acid, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Phytic Acid, Polyquaternium-10, Parfum/Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 mlLa Roche-Posay Effaclar Concentrat Serum 30 ml
Opprinnelig pris var: kr 564,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.
Skroll til toppen