-39%

La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion 200 ml

La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion er et produkt som er spesielt designet for personer med fet hud og kviser.

kr 159,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.80

Skintonic til fet/uren hud

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion er et produkt som er spesielt designet for personer med fet hud og kviser. Det inneholder salisylsyre og LHA (lipohydroksyasyr) som hjelper til å exfoliere huden og redusere synligheten av kviser. Det er en lotion med astringerende egenskaper som hjelper til å redusere porene og redusere talgproduksjonen, som kan bidra til å redusere kviser og glans.

Den kan brukes som en del av en daglig hudpleie rutine for å rense huden og redusere synligheten av kviser. Den anbefales å bruke etter rensing og før påføring av fuktighetskrem. Passer for personer med fet hud og kviser. Påføres ansiktet med et stykke vatt etter bruk av Effaclar rensegele. Tilstopper ikke hudens porer. Egnet til uren og fet hud. Med parfyme.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 953033

Ingredienser

AQUA / WATER ALCOHOL DENAT. GLYCERIN SODIUM CITRATE PROPYLENE GLYCOL PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL DISODIUM EDTA CAPRYLOYL SALICYLIC ACID CITRIC ACID SALICYLIC ACID PARFUM / FRAGRANCE

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion 200 mlLa Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion 200 ml
kr 159,00 ink. mva.
Skroll til toppen