-33%

La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 40 ml

La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 er et produkt som er spesielt designet for å reparere og beskytte huden.

Opprinnelig pris var: kr 209,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 3.48

Lett gelékrem som hjelper med å styrke huden og forbedrer hudkvaliteten

Produktinformasjon

La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 er et produkt som er spesielt designet for å reparere og beskytte huden. Det inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser som hjelper til å reparere skadet hud, samtidig som det beskytter mot ytterligere skade. Det har en lett gel-tekstur som er lett å påføre og trekker raskt inn i huden.

Det inneholder 5% panthenol (B5-vitamin), som hjelper til å lindre og reparere skadet hud, samt glycerin og allantoin for å gi fuktighet og mykgjøre huden. Det er parfymefri og passer for alle hudtyper, spesielt for personer med skadet hud, som for eksempel solskader, rødhet eller kviser arr. Den kan brukes som en del av en daglig hudpleie rutine for å reparere og beskytte huden, eller som en spotbehandling for å lindre og reparere skadet hud. Hypoallergen.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 924035

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Dimethicone, Panthenol, Pentylene Glycol, C30-45 Alkyl Dimethicone, Polybutene, Sodium Citrate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Zinc Gluconate, Madecassoside, Dimethiconol, Manganese Gluconate, Sodium Yaluronate, Copper Gluconate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Polysorbate 20, Tocopherol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 40 mlLa Roche-Posay Cicaplast Gel B5 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 209,00.Nåværende pris er: kr 139,00. ink. mva.
Skroll til toppen