IDUN Minerals Neglelakk Kristall 11 ml

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Kristall, en gnistrende og elegant neglelakk som vil gi deg vakre og sofistikerte negler.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 9

Neglelakk

Produktinformasjon

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Kristall, en gnistrende og elegant neglelakk som vil gi deg vakre og sofistikerte negler. Denne neglelakken fra IDUN Minerals vil bidra til å fullføre ditt glamorøse utseende.

Neglelakken har en høykvalitetsformel som gir en jevn og dekkende påføring. Den har en gjennomsiktig base med et spektrum av mikroskopiske glitterpartikler som skaper en glitrende og glansfull effekt på neglene. Neglelakken tørker raskt og gir en langvarig og holdbar finish.

Neglelakken er beriket med pleiende ingredienser som bidrar til å styrke og beskytte neglene. Den er fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og DBP, og er derfor skånsom mot neglene og miljøvennlig.

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Kristall kommer i en praktisk flaske med en presis applikatorbørste som gjør det enkelt å påføre lakken jevnt og nøyaktig. Du kan bruke den alene for en subtil glitrende effekt, eller kombinere den med andre neglelakker for å skape spennende neglelooks.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Neglelakk Kristall 11 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 865787

Ingredienser

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic Anhydride, Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Isostearic Acid, Sorbitan Oleate, Cocoyl Hydrolyzed Keratin

Handlekurv
Skroll til toppen