-30%

IDUN MInerals Neglelakk Diamant 11 ml

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Diamant, en eksklusiv neglelakk som gir deg skinnende og glitrende negler.

Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074735013 SKU 866577 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 9

Neglelakk

Produktinformasjon

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Diamant, en eksklusiv neglelakk som gir deg skinnende og glitrende negler. Denne neglelakken fra IDUN Minerals vil hjelpe deg med å legge til en touch av luksus i din neglepleierutine.

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Diamant har en høykvalitetsformel som gir en jevn og dekkende påføring. Den er beriket med mikroskopiske glitterpartikler som gir en subtil, men strålende effekt på neglene. Neglelakken tørker raskt og gir en langvarig og holdbar glans.

Neglelakken er utviklet med omsorg for neglene, og den er fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og DBP. Den er skånsom mot neglene og gir en glitrende finish uten å skade eller svekke dem.

IDUN Minerals Neglelakk i fargen Diamant kommer i en praktisk flaske med en presis applikatorbørste som gjør det enkelt å påføre lakken jevnt og nøyaktig. Du kan bruke den alene for en subtil glitrende effekt, eller kombinere den med andre neglelakker for å skape spennende neglelooks.

Egenskaper

Navn: IDUN MInerals Neglelakk Diamant 11 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 866577

Ingredienser

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol,Dipropylene Glycol Dibenzoate, Isostearic Acid, Sorbitan Oleate, Cocoyl Hydrolyzed Keratin

Handlekurv
IDUN MInerals Neglelakk Diamant 11 mlIDUN MInerals Neglelakk Diamant 11 ml
Opprinnelig pris var: kr 99,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen