-17%

IDUN Minerals Eye Definer Brush

IDUN Minerals Eye Definer Brush, en profesjonell børste spesielt designet for presisjonsapplikasjon av øyenskygge og eyeliner.

Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074780099 SKU 992787 Kategorier , , , , ,

Børste

Produktinformasjon

IDUN Minerals Eye Definer Brush, en profesjonell børste spesielt designet for presisjonsapplikasjon av øyenskygge og eyeliner. Denne øynebørsten fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå nøyaktig og feilfri påføring av øyensminke.

Børsten har et elegant og ergonomisk design som gir deg full kontroll over påføringen av øyenskygge og eyeliner. Den er laget med syntetiske børstehår av høy kvalitet som gir en jevn og presis påføring.

Børsten har en tett og skrå form som gjør det enkelt å legge skygge eller liner langs vippekanten eller i øyekroken. Den er ideell for å skape ulike øyelooks og for å blende farger sammen for en jevn overgang.

Børsten er også egnet for påføring av øyenskygge på øyebrynsbenet for å fremheve og definere øyenbrynene. Den er lett å rengjøre og vedlikeholde, og vil vare lenge med riktig omsorg.

For å bruke IDUN Minerals Eye Definer Brush, påfør øyenskygge eller eyeliner på børstehårene og deretter påfør på ønsket område. Jobb produktet inn med små bevegelser for en jevn og feilfri applikasjon.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Eye Definer Brush

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 992787

Ingredienser

Består av det syntetiske materialet taklon

Handlekurv
IDUN Minerals Eye Definer BrushIDUN Minerals Eye Definer Brush
Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 99,00. ink. mva.
Skroll til toppen