-15%

IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight 6 ml

IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight, en effektiv concealer spesielt formulert for å lysne og dekke mørke ringer under øynene.

kr 219,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720309 SKU 953643 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr.

Concealer

Produktinformasjon

IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight, en effektiv concealer spesielt formulert for å lysne og dekke mørke ringer under øynene. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en frisk og våken look.

Concealeren har en silkemyk og kremet formel som enkelt glir på huden. Den gir en jevn og naturlig dekkevne samtidig som den lysner og oppfrisker området under øynene.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlige ingredienser som bidrar til å fukte og beskytte den delikate huden rundt øynene. Den er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight har en ekstra lys nyanse som er perfekt for å lysne mørke ringer under øynene og gi en naturlig og våken look. Den gir en strålende og ungdommelig utseende til øyeområdet.

For å bruke IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight, påfør concealeren forsiktig under øynene ved å tappe eller stryke den forsiktig med fingeren. Blend godt for en naturlig og feilfri finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight 6 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 953643

Ingredienser

AQUA (WATER), ISONONYL ISONONANOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, BORON NITRIDE, POLYGLYCERYL-2 OLEATE, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, MAGNESIUM SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, SODIUM DEHYDROACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, May contain, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)

Handlekurv
IDUN Minerals Concealer Under Eye XlightIDUN Minerals Concealer Under Eye Xlight 6 ml
kr 219,00 ink. mva.
Skroll til toppen