Gevita SHE Overgangsalder 90 tabletter

kr 239,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 2.66

Naturlig hjelp for kvinner i overgangsalderen

Produktinformasjon

Gevita SHE Overgangsalder tabletter er et kosttilskudd spesielt utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen. Disse tabletter er formulert med en nøye utvalgt blanding av naturlige ingredienser som kan bidra til å lindre de vanligste plagene som følger med overgangsalderen.

En av fordelene med Gevita SHE Overgangsalder tabletter er at de kan hjelpe med å redusere hetetokter, nattesvette og humørsvingninger. Disse plagene er vanlige symptomer på overgangsalderen og kan være svært ubehagelige for mange kvinner. Med disse tabletter kan man få lindring og en bedre hverdag.

I tillegg kan Gevita SHE Overgangsalder tabletter hjelpe med å styrke bein og muskler. Kvinner i overgangsalderen kan være mer utsatt for beinskjørhet og muskelsvinn på grunn av redusert østrogennivå. Ved å ta disse tablettene kan man bidra til å opprettholde styrke og beinmasse.

Gevita SHE Overgangsalder tabletter inneholder også vitaminer og mineraler som er viktig for en sunn kropp. Dette kan bidra til å opprettholde et sterkt immunforsvar og en god helse generelt.

Alt i alt er Gevita SHE Overgangsalder tabletter en naturlig og effektiv måte å lindre plagene som følger med overgangsalderen. Ved å ta disse tablettene kan kvinner oppleve en bedre livskvalitet og en lettere overgang til denne nye fasen i livet.

Egenskaper

Navn: Gevita SHE Overgangsalder 90 tabletter

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 812165

Ingredienser

Fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, kalsiumfosfater, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), rødkløverekstrakt (Trifolium pratense L.), maltodekstrin, humleekstrakt (Humulus lupulus L.), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, talkum, modifisert stivelse, hydroksypropylcellulose, karnaubavoks), fuktighetsbevarer (glyserol), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), mellomlange fettsyrer fra kokosolje, D-biotin.

Handlekurv
Gevita SHE Overgangsalder 90 tabletter
kr 239,00 ink. mva.
Skroll til toppen