Eucerin pH5 Light Lotion parfymert 400 ml

Eucerin pH5 Light Lotion parfymert er en lett og fuktighetsgivende lotion med en delikat duft som er spesielt utviklet for sensitiv hud. Den pH-balanserende formelen bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, samtidig som den gir en mild, men effektiv fuktighet. Med parfyme.

kr 145,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 0,36

Lett og fuktighetsgivende lotion med delikat duft for sensitiv hud

Produktinformasjon

Eucerin pH5 Light Lotion parfymert er en mild og fuktighetsgivende lotion som er spesielt utviklet for sensitiv hud. Den pH-balanserende formelen bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, samtidig som den gir en mild, men effektiv fuktighet. Den parfymerte formuleringen gir en behagelig duftopplevelse, uten å irritere huden.

Irritasjonsfri fuktighet

Eucerin pH5 Light Lotion parfymert er en ideell løsning for sensitiv hud som trenger mild og effektiv fuktighet. Den lette formelen trenger raskt inn i huden, uten å etterlate en klebrig følelse. Den bidrar også til å gjenopprette hudens naturlige pH-balanse, som er spesielt viktig for sensitiv hud.

Langvarig fuktighet

Eucerin pH5 Light Lotion parfymert gir langvarig fuktighet som bidrar til å holde huden myk og smidig hele dagen. Den lette formuleringen gjør at fuktighetskremen trekker raskt inn i huden.

Hudbeskyttelse

Eucerin pH5 Light Lotion parfymert inneholder dexpanthenol, som er kjent for å bidra til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Denne fuktighetsgivende lotionen bidrar til å beskytte huden mot ytre påvirkninger, samtidig som den gir intens fuktighet.

Egenskaper

Navn: Eucerin pH5 Light Lotion parfymert 400 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 915935

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Panthenol, C15-19 Alkane, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Glyceryl Stearate SE, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Tapioca Starch, Trisodium EDTA, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Eucerin pH5 Light Lotion parfymert 400 ml
kr 145,00 ink. mva.
Skroll til toppen