Eucerin Anti-Pigment Night Cream 50 ml

Denne nattkremen er en del av Eucerin Anti-Pigment-serien, som er designet for å gi en omfattende og målrettet behandling av pigmentflekker.

kr 395,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 7.90

Reduser pigmentering og misfarging med Eucerin Anti-Pigment Nattkrem

Produktinformasjon

Reduserer pigmentering

Eucerin Anti-Pigment Nattkrem er en kraftig behandling som reduserer synligheten av pigmentflekker og gir en jevnere hudtone. Med nøye utvalgte ingredienser, inkludert B-resorcinol, reduserer denne kremen overproduksjonen av melanin og hjelper deg med å oppnå en klarere og mer strålende hud.

Fuktighetsgivende formulering

Eucerin Anti-Pigment Nattkrem er ikke bare en effektiv behandling for pigmentflekker, men det er også en fuktighetsgivende nattkrem som gir huden din all den næringen den trenger mens du sover. Kremen inneholder også hyaluronsyre, som hjelper med å forbedre hudens elastisitet og gi en mer ungdommelig utseende.

Beskytter huden mot miljøpåvirkninger

Eucerin Anti-Pigment Nattkrem er også formulert for å beskytte huden mot miljøpåvirkninger som kan føre til pigmentflekker og andre hudproblemer. Kremen inneholder antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring av huden.

 

Egenskaper

Navn: Eucerin Anti-Pigment Night Cream 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 940561

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Alcohol Denat., Cetearyl Isononanoate, Squalane, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco- Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Carbomer, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Isoquercitrin, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Eucerin Anti-Pigment Night Cream 50 ml
kr 395,00 ink. mva.
Skroll til toppen