Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml

kr 105,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.53

Rense og pleie håret

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende og pleiende sjampo for sunt hår

Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml er en fuktighetsgivende og pleiende sjampo som gir sunt og velpleid hår. Denne sjampoen er formulert med aktive ingredienser som renser håret skånsomt og gir intens fuktighet og pleie til hår og hodebunn. Resultatet er et rent og friskt hår som føles mykt og glansfullt.

Mild og skånsom sjampo uten parabener og silikoner

Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml er en mild og skånsom sjampo som ikke inneholder parabener eller silikoner. Dette gjør den egnet for personer med sensitiv hodebunn og reduserer risikoen for irritasjon eller allergiske reaksjoner. Sjampoen er formulert med skånsomme ingredienser som gir intens fuktighet og pleie til hår og hodebunn.

Effektiv og praktisk sjampo for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml er en effektiv og praktisk sjampo som gir deg verdi for pengene. Denne sjampoen kommer i en praktisk flaske som gjør det enkelt å dosere og bruke produktet. Sjampoen er også svært holdbar og varer lenge, noe som gjør den til en smart investering for din daglige hårrutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 875948

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide , Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calendula Officinalis Flower Extract, Silk Amino Acids, Sodium Cocoamphoacetate, Stearamidopropyl Morpholine Lactate, Dihydrogenated Palmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Hexylen Glycol, Citric Acid, Sodium Gluconate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Coconut Fatty Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol , Parfum

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Shampoo 200ml
kr 105,00 ink. mva.
Skroll til toppen