Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml

kr 89,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.45

Ren og frisk hud

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende og skånsom dusj- og badegele for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml er en fuktighetsgivende og skånsom dusj- og badegele som er egnet for daglig bruk. Denne dusj- og badegeleen er formulert med aktive ingredienser som renser huden skånsomt og gir intens fuktighet og pleie til huden. Resultatet er en sunn og velpleid hud.

Mild og skånsom dusj- og badegele uten parfyme og fargestoffer

Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml er en mild og skånsom dusj- og badegele som ikke inneholder parfyme eller fargestoffer. Dette gjør den egnet for personer med sensitiv hud og reduserer risikoen for irritasjon eller allergiske reaksjoner. Dusj- og badegeleen er formulert med skånsomme ingredienser som gir intens fuktighet og pleie til huden.

Effektiv og praktisk dusj- og badegele for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml er en effektiv og praktisk dusj- og badegele som gir deg verdi for pengene. Denne dusj- og badegeleen kommer i en praktisk flaske som gjør det enkelt å dosere og bruke produktet. Dusj- og badegeleen er også svært holdbar og varer lenge, noe som gjør den til en smart investering for din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 899218

Ingredienser

Aqua, sodium laureth sulfate, lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, glycereth-2 cocoate, calendula officinalis extract, aloe barbadensis extract, glycerin, tocopherol, coco-glucoside, glyceryl oleate, lecithin, ascorbyl palmitate, hydrogenated palm glycerides citrate, sodium gluconate, PEG-4 rapeseedamide, PEG-120 methyl glucose dioleate, sodium benzoate, phenoxyethanol, lactic acid, citric acid, sodium chloride, butylene glycol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, parfum.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Dusj og bad 200ml
kr 89,00 ink. mva.
Skroll til toppen