Dr Greve Pharma Bodylotion Barn 200 ml

kr 144,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.72

Fuktighetsgivende bodylotion

Produktinformasjon

Dr Greve Pharma Bodylotion for barn er spesielt formulert for å ta vare på barnets sensitive hud. Den er laget med nøye utvalgte ingredienser som gir en sunn og naturlig glød, samtidig som den gir langvarig fuktighet til huden.

Skånsom og effektiv hydrering

Dr Greve Pharma Bodylotion for barn gir skånsom og effektiv hydrering til barnets hud. Den er formulert med en blanding av fuktighetsgivende ingredienser som gir langvarig fuktighet til huden, samtidig som den styrker hudbarrieren.

Beskytter mot tørrhet og irritasjon

Denne bodylotionen inneholder beroligende ingredienser som beskytter mot tørrhet og irritasjon. Den har en mild og beroligende effekt på huden, og kan bidra til å redusere kløe og rødhet.

Passer for daglig bruk

Dr Greve Pharma Bodylotion for barn er perfekt for daglig bruk, og kan brukes på hele kroppen. Den absorberes raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig.

Dermatologisk testet og parfymefri

Dr Greve Pharma Bodylotion for barn er dermatologisk testet og fri for parfyme. Den er utviklet spesielt for å være skånsom mot barnets hud, og er egnet for alle hudtyper.

Egenskaper

Navn: Dr Greve Pharma Bodylotion Barn 200 ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 872556

Ingredienser

Aqua, Decyl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Avena Sativa Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Glyceryl Glucoside, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Beta-Glucan, Beta-Sitosterol, Squalene, Xanthan Gum, Glycine Soja Oil, Pentylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol

Handlekurv
Dr Greve Pharma Bodylotion Barn 200 ml
kr 144,00 ink. mva.
Skroll til toppen