-37%

Cosmica Foot Cream Rich 100ml

Cosmica Foot Cream Rich er en intensiv fotkrem spesielt utviklet for å gi pleie til tørre føtter og hard hud.

Opprinnelig pris var: kr 109,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866008864 SKU 938768 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.09

Produktinformasjon

Cosmica Foot Cream Rich er en intensiv fotkrem spesielt utviklet for å gi pleie til tørre føtter og hard hud. Den rike formuleringen trekker dypt inn i huden og gir intensiv fuktighet samtidig som den mykgjør og pleier hard hud på føttene. Kremen bidrar til å gjenopprette hudens naturlige mykhet og etterlater føttene dine revitaliserte og velpleide.

Fordeler med Cosmica Foot Cream Rich

  • Intensiv fotpleie: Cosmica Foot Cream Rich gir intensiv pleie til tørre føtter og hard hud, slik at føttene dine føles myke og smidige.
  • Mykgjørende effekt: Den rike formuleringen arbeider for å mykgjøre og pleie hard hud på føttene, noe som gir deg en behagelig fotopplevelse.
  • Fuktighetsgivende: Kremen tilfører fuktighet til huden og hjelper til med å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Enkel påføring: Den lette konsistensen gjør det enkelt å påføre kremen jevnt på føttene, og den absorberes raskt uten å føles fet.

Opplev intensiv pleie og mykgjørende effekt med Cosmica Foot Cream Rich. Gi føttene dine den næringen og pleien de trenger, og nyt den myke og revitaliserte følelsen etter hver påføring. Velkommen til en verden av effektiv fotpleie som tar vare på dine hardtarbeidende føtter!

Dermalogisk testet. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Foot Cream Rich 100ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 938768

Ingredienser

aqua, glyceryl stearate se, isopropyl myristate, cetyl alcohol, glycerin, urea, butyrospermum parkii butter, canola oil, dimethicone, sodium citrate, peg-100 stearate, caprylyl glycol, citric acid, phenoxyethanol, parfum.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Cosmica Foot Cream Rich 100mlCosmica Foot Cream Rich 100ml
Opprinnelig pris var: kr 109,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen