-42%

Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream 50 ml

Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream er en purifiserende dagkrem som er spesielt utviklet for å gi huden din en frisk og strålende glød.

Opprinnelig pris var: kr 189,00.Nåværende pris er: kr 109,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866009816 SKU 832801 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 3.78

God ansiktskrem

Produktinformasjon

Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream er en purifiserende dagkrem som er spesielt utviklet for å gi huden din en frisk og strålende glød. Den lette kremformelen trenger raskt inn i huden og gir nødvendig fuktighet samtidig som den hjelper til med å redusere synligheten av urenheter og gir huden en jevnere tekstur. Denne dagkremen gir en balansert og matt finish, perfekt for en frisk start på dagen.

Fordeler med Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream 

  • Purifiserende effekt: Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream hjelper til med å redusere synligheten av urenheter og gir huden en klarere og jevnere tekstur.
  • Intensiv fuktighet: Den lette konsistensen gir intensiv fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde en sunn og hydrert hudtone.
  • Balansert finish: Dagkremen gir en balansert og matt finish, slik at huden føles frisk og strålende gjennom hele dagen.
  • Forfriskende: Kremen gir en forfriskende opplevelse, og huden din vil takke deg for den revitaliserende effekten.

Opplev den purifiserende og forfriskende effekten av Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream. Integrer denne dagkremen i din daglige hudpleierutine for å oppnå en klarere, jevnere og mer strålende hudtone. Velkommen til en verden av effektiv og revitaliserende ansiktspleie!

Egenskaper

Navn: Cosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 832801

Ingredienser

aqua, diethylhexyl carbonate, glycerin, dimethicone, sorbitol, cellulose, cetyl dimethicone, bis-peg/ppg-16/16peg/ppg-16/16 dimethicone, perlite, hydrolyzed hyaluronic acid, sodium ascorbyl phosphate, tocopheryl acetate, sarcosine, polysorbate 80, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, butylene glycol, pentylene glycol, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, sodium hydroxide, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, phenoxyethanol, sodium benzoate, parfum, ci 14700

Handlekurv
Cosmica Face Pure Glow Purifying Day CreamCosmica Face Pure Glow Purifying Day Cream 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 189,00.Nåværende pris er: kr 109,00. ink. mva.
Skroll til toppen