-35%

Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream 50 ml

Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream er en avansert anti-aldrende krem spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og næring til moden hud.

kr 149,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861020496 SKU 831581 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 4.58

Anti-age dagkrem

Produktinformasjon

Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream er en avansert anti-aldrende krem spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og næring til moden hud. Den rike og fyldige kremformelen absorberes raskt i huden og gir umiddelbar næring og hydrering. Kremen er spesielt formulert for å redusere synligheten av aldringstegn som fine linjer, rynker og ujevnheter, samtidig som den bidrar til å opprettholde hudens naturlige elastisitet og glød.

Fordeler med Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream

  • Anti-aldrende egenskaper: Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream inneholder spesialiserte ingredienser som hjelper til med å redusere synligheten av aldringstegn som fine linjer og rynker. Den gir også intensiv fuktighet for å gi en glattere og mer ungdommelig utstråling.
  • Intensiv fuktighet: Den rike konsistensen gir intensiv fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse. Huden føles myk, smidig og godt hydrert gjennom hele dagen.
  • Rik og fyldig: Kremen har en fyldig tekstur som gir en dyp og langvarig fuktighet, noe som gjør den ideell for moden hud som trenger ekstra næring.
  • Forbedret elastisitet: Den spesielle formuleringen bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fasthet, og gir en mer løftet og ungdommelig utseende.

Opplev den intensive fuktigheten og anti-aldrende egenskapene til Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream. Ta vare på moden hud, reduser aldringstegnene og oppnå en mer glatt og ungdommelig hudtone. Velkommen til en verden av effektiv og nærende ansiktspleie!

Egenskaper

Navn: Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 831581

Ingredienser

aqua, glycerin, niacinamide, myristyl myristate, hydrogenated coco-glycerides, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl stearate, butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, peg-100 stearate, prunus persica kernel oil, panthenol, sodium hyaluronate, sodium ascorbyl phosphate, ubiquinone, folic acid, sodium pca, tocopheryl acetate, dimethicone, caprylyl glycol, citric acid, phenoxyethanol, parfum

Handlekurv
Cosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream 50 mlCosmica Face Anti Age Rich Moisture Cream 50 ml
kr 149,00 ink. mva.
Skroll til toppen