-37%

Cosmica Age Delay Serum 30 ml

Cosmica Age Delay Serum er et avansert anti-aldringsserum som arbeider intensivt for å redusere synligheten av aldringstegn og gi huden din en fornyet glød.

kr 169,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861021158 SKU 960665 Kategori

Pris pr. ml: kr. 8.97

Produktinformasjon

Cosmica Age Delay Serum er et avansert anti-aldringsserum som arbeider intensivt for å redusere synligheten av aldringstegn og gi huden din en fornyet glød. Dette lette og silkemyke serumet trenger raskt inn i huden og leverer kraftfulle ingredienser som bidrar til å redusere fine linjer, rynker og ujevnheter. Serumet hjelper også til med å forbedre hudens elastisitet, fasthet og tekstur, og gir en mer ungdommelig og strålende utseende.

Fordeler med Cosmica Age Delay Serum

  • Avansert anti-aldring: Cosmica Age Delay Serum er formulert med spesialiserte ingredienser som er designet for å bekjempe aldringstegn på en kraftfull måte. Det bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og ujevnheter, samtidig som det forbedrer hudens generelle tekstur og tone.
  • Intensiv fuktighet: Serumet gir intensiv fuktighet til huden, og hjelper til med å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse. Dette bidrar til å gi huden en myk og smidig følelse.
  • Forbedret elastisitet og fasthet: Ingrediensene i serumet hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og fasthet, noe som gir en mer løftet og ungdommelig utseende.
  • Enkel påføring: Det lette serumet absorberes raskt i huden uten å føles fet eller klissete. Det kan enkelt integreres i din daglige hudpleierutine.

Opplev de intensive anti-aldringsegenskapene til Cosmica Age Delay Serum. Ta vare på huden din, reduser aldringstegnene og oppnå en strålende og ungdommelig hudtone. Velkommen til en verden av avansert og effektiv hudpleie for en aldringsbekjempende effekt!

Egenskaper

Navn: Cosmica Age Delay Serum 30 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 960665

Ingredienser

aqua, glycerin, dimethicone, ethylhexyl stearate, bis-peg/ppg-16/16 peg/ppg-16/16 dimethicone, «1,2-hexanediol», retinyl palmitate, hydrolyzed hyaluronic acid, tocopheryl acetate, tocopherol, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glucose, polysorbate 80, caprylic/capric triglyceride, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, sodium hydroxide, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium benzoate

Handlekurv
Cosmica Age Delay Serum 30 mlCosmica Age Delay Serum 30 ml
kr 169,00 ink. mva.
Skroll til toppen