-40%

Cosmica Age Delay Eye Cream 15 ml

Cosmica Age Delay Eye Cream er en avansert øyekrem som er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn rundt øyeområdet.

Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861021141 SKU 912771 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 16.60

Produktinformasjon

Cosmica Age Delay Eye Cream er en avansert øyekrem som er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn rundt øyeområdet. Dette delikate området kan være utsatt for fine linjer, rynker og tap av fasthet, men med denne øyekremen kan du redusere synligheten av disse tegnene. Den lette og rike konsistensen trenger raskt inn i huden og gir intensiv fuktighet og næring til den sensitive huden rundt øynene.

Fordeler med Cosmica Age Delay Eye Cream

  • Anti-aldringsegenskaper: Cosmica Age Delay Eye Cream inneholder spesialiserte ingredienser som er designet for å redusere synligheten av aldringstegn som fine linjer og rynker rundt øynene. Den hjelper også til med å forbedre hudens fasthet og elastisitet i dette sensitive området.
  • Intensiv fuktighet: Øyekremen gir intensiv fuktighet til den tynne og delikate huden rundt øynene. Dette bidrar til å redusere tørrhet og gi en mer glatt og hydrert overflate.
  • Beroligende: Den beroligende formuleringen bidrar til å redusere hevelser og mørke ringer rundt øynene, noe som gir et mer opplagt og friskt utseende.
  • Mild og skånsom: Øyekremen er formulert med hensyn til den sensitive huden rundt øynene. Den er oftalmologisk testet og egnet for personer som bruker kontaktlinser.

Opplev de intensive anti-aldringsegenskapene til Cosmica Age Delay Eye Cream. Gi ekstra pleie til det delikate øyeområdet, reduser aldringstegnene og oppnå en mer ungdommelig og oppfrisket utseende. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv øyekrem for aldringsbekjempende effekt!

Egenskaper

Navn: Cosmica Age Delay Eye Cream 15 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 912771

Ingredienser

aqua, niacinamide, glycerin, canola oil, diethylhexyl carbonate, cetyl dimethicone, “1,2-hexanediol”, cetearyl olivate, panthenol, dimethicone, butyrospermum parkii butter extract, butyrospermum parkii butter, sorbitan olivate, hydrolyzed hyaluronic acid, tocopheryl acetate, acetyl tetrapeptide-5, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glucose, glyceryl stearate, sucrose stearate, steareth-20, n-hydroxysuccinimide, chrysin, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, citric acid, sodium citrate, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate

Handlekurv
Cosmica Age Delay Eye CreamCosmica Age Delay Eye Cream 15 ml
Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen