-12%

Clear Start Breakout Clearing Booster 30 ml

Ønsker du å bekjempe akne og urenheter? Clear Start Breakout Clearing Booster er løsningen!

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 229,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 8.63

Bekjemp akne med Clear Start Breakout Clearing Booster

Produktinformasjon

Bekjemp akne med Clear Start Breakout Clearing Booster

Ønsker du å bekjempe akne og urenheter? Clear Start Breakout Clearing Booster er løsningen! Denne kraftige booster er formulert med en unik blanding av salisylsyre, niacinamid og tetreolje, som jobber sammen for å rense porene, redusere betennelse og forebygge fremtidige utbrudd. Med sin lette konsistens absorberes den raskt inn i huden for å gi en klarere og sunnere hud.

Skånsom, men effektiv behandling av kviser

Bli kvitt kviser uten å tørke ut huden din med Clear Start Breakout Clearing Booster. Denne booster er spesielt formulert for å være skånsom, men effektiv, og passer derfor for alle hudtyper. Den inneholder beroligende ingredienser som tea tree-olje og kamille som reduserer betennelse og rødhet i huden, samtidig som den bekjemper kviser og urenheter.

Få sunnere hud med regelmessig bruk

Oppnå sunnere hud med regelmessig bruk av Clear Start Breakout Clearing Booster. Ved å bruke denne boosteren som en del av din daglige hudpleierutine vil du gradvis merke en reduksjon i antall utbrudd og en klarere hud. Den kan også brukes som en akuttløsning ved de første tegn på et utbrudd for å stoppe det før det utvikler seg.

Egenskaper

Navn: Clear Start Breakout Clearing Booster 30 ml

Leverandør:

Varenummer: 906739

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, PPG-15 Stearyl Ether, Butylene Glycol, Glycerin, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Niacinamide, Salicylic Acid, Cetearyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Hydroxyacetophenone, Chlorella Vulgaris Extract, Terpineol, Thymol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lecithin, Pullulan, Propanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Silica, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Limonene.

 

NB! Inneholder Limonene (sitrus/appelsinolje) og bør ikke brukes dersom du reagerer allergisk overfor sitrusfrukter

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Clear Start Breakout Clearing BoosterClear Start Breakout Clearing Booster 30 ml
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 229,00. ink. mva.
Skroll til toppen