CeraVe SA Smoothing Cream 177 ml

CeraVe SA Smoothing Cream er beriket med flere aktive ingredienser, inkludert salisylsyre og ammoniumlaktat, som bidrar til å mykgjøre huden og fjerne døde hudceller.

kr 139,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.79

Oppnå glatt og silkeaktig hud med CeraVe SA Smoothing Cream

Skjønnhet handler om selvtillit og velvære, og din hud spiller en avgjørende rolle i denne følelsen. CeraVe forstår din lengsel etter glatt, silkemyk hud, fri for ujevnheter. Med CeraVe SA Smoothing Cream kan du nå oppnå den ønskede glattheten og følelsen av velvære i hver påføring. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan hjelpe deg med å transformere din hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår SA Smoothing Cream er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet i hver dråpe.

Fordeler med CeraVe SA Smoothing Cream

Glatt og Silkeaktig Hud

Denne kremen inneholder salisylsyre, en kraftig ingrediens som hjelper til med å eksfoliere og glatte ut huden. Den reduserer synligheten av ujevnheter og gir deg en glatt og silkemyk hud.

Fuktighetsgivende

CeraVe forstår viktigheten av å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Denne kremen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre for å bidra til å fukte og bevare hudens mykhet.

Reparerende Egenskaper

CeraVe SA Smoothing Cream hjelper til med å styrke hudens naturlige barriere og beskytte mot miljøskader. Den er spesielt effektiv for tørr og ru hud.

Passer for Kropp og Ansikt

Denne kremen kan brukes på både kropp og ansikt, og den er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe SA Smoothing Cream er din nøkkel til å oppnå glatt og silkemyk hud. Med sin sofistikerte formulering gir denne kremen deg den ultimate følelsen av velvære og glatthet. Ta det første skrittet mot å oppnå den ønskede hudkvaliteten ved å inkludere CeraVe SA Smoothing Cream i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe SA Smoothing Cream. La huden din føles glatt og fornyet, og nyt resultatene av en hud som ser sunn og strålende ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Oppnå glatt og silkemyk hud med CeraVe SA Smoothing Cream. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe SA Smoothing Cream 177 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 870108

Ingredienser

Aqua/Water, Urea, Cetyl Al Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Butyrospermum Park11 Butter/Shea Butter, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-100 Stear, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Dimethicone, Triacetin, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Cerbomer, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Hyaluronate, Cholesterol, Phenoxyacetophenone, Citric Acid, Lactic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe SA Smoothing CreamCeraVe SA Smoothing Cream 177 ml
kr 139,00 ink. mva.
Skroll til toppen