CeraVe øyekrem 14 ml

CeraVe har utviklet en øyekrem som ikke bare pleier, men også fremhever den delikate huden rundt øynene dine.

kr 114,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml.:  kr. 8,14

Øyekrem som elsker huden din: CeraVe Øyekrem

Dine øyne er speilet til sjelen din, og det er viktig å ta vare på huden rundt dem med den samme kjærligheten og omsorgen. CeraVe har utviklet en øyekrem som ikke bare pleier, men også fremhever den delikate huden rundt øynene dine. La oss utforske fordelene ved CeraVe Øyekrem og hvordan den kan hjelpe deg med å oppnå en ungdommelig glans.

Skjønnhet i Hver Dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og omsorg for huden. Vår Øyekrem er formulert for å gi deg det beste av natur og vitenskap og for å ta vare på den følsomme huden rundt øynene dine.

Fordeler med CeraVe Øyekrem

Reduserer Synlige Aldringstegn

Denne øyekremen er beriket med ceramider og hyaluronsyre, som hjelper til med å redusere synlige aldringstegn som fine linjer og rynker. Den gir deg en ungdommelig glød.

Fuktighetsgivende

CeraVe Øyekrem er spesielt utviklet for å gi rikelig med fuktighet til den tynne og følsomme huden rundt øynene dine. Den hjelper til med å bekjempe tørrhet og stramhet.

Reduserer Mørke Ringer

Med nøye utvalgte ingredienser hjelper denne øyekremen med å redusere synligheten av mørke ringer under øynene, slik at du ser mer opplagt og frisk ut.

Beriket Med Ceramider

Ceramider er nøkkelen til å opprettholde hudens barrierefunksjon. Vår øyekrem er beriket med ceramider for å styrke og beskytte den følsomme øyehuden.

CeraVe – skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har dedikert seg til å gi kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vår Øyekrem er en del av vår stolte arv av produkter som gir eksepsjonelle resultater.

Oppsummering

CeraVe Øyekrem 14 ml er din hemmelighet til å oppnå en ungdommelig og vakker øyeparti. Med sin sofistikerte sammensetning av ceramider og hyaluronsyre vil denne øyekremen gi deg et friskt og strålende utseende. Ta vare på deg selv og din skjønnhet ved å inkludere CeraVe Øyekrem i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet i dag ved å bestille CeraVe Øyekrem. La dine øyne skinne med ungdommelighet og vitalitet. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Anbefalt bruk

Påfør rundt øyeområdet inntil kremen har trukket helt inn.

Så hvorfor vente? Gi øynene dine den kjærligheten de fortjener med CeraVe Øyekrem. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: Cerave eye cream

LeverandørL’Oréal Norge As

Varenummer: 892291

Ingredienser

Aqua/Water, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Isononyl Isononanoate, Jojoba Esters, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Dimetichone, Methyl Glucose Sesquistearate, Phenoxyethanol, Sorbitol, Behentrimonium Methosulfate, Carbomer, Laureth-4, Triethanolamine, Tocopherol, Butylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Sweet Almond Oil, Hydrogenated Vegetable oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Edta, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Zinc Citrate, Asparagopsis Armata Extract, Equisetum Arvense Extract, Maltodextrin, Aloe Baebadensis Leaf Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Chrysantellum Indicum Extract, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Ceramide EOP

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe øyekremCeraVe øyekrem 14 ml
kr 114,00 ink. mva.
Skroll til toppen