CeraVe Håndkrem 50 ml

Med CeraVe Håndkrem kan du nå gi hendene dine den ekstra kjærligheten og omsorgen de fortjener.

kr 74,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.48

Gi hendene dine ekstra kjærlighet med CeraVe Håndkrem

Skjønnhet handler ikke bare om ansiktet – det er helheten som teller, inkludert hendene dine. CeraVe forstår at vakre hender gir deg ekstra selvtillit og velvære. Med CeraVe Håndkrem kan du nå gi hendene dine den ekstra kjærligheten og omsorgen de fortjener. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan berike din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet og velvære for hendene

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Håndkrem er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet for hver hånd.

Fordeler med CeraVe Håndkrem

Intensiv Fuktighet

Denne håndkremen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre for å gi intensiv fuktighet til tørre og sprukne hender. Den mykgjør huden og gir deg myke og smidige hender.

Reparerende Egenskaper

CeraVe forstår viktigheten av å reparere og beskytte huden. Håndkremen hjelper til med å styrke hudens naturlige barriere og forhindre videre tørrhet og sprekker.

Rik, Ikke-Fet Konsistens

Kremen har en rik, men ikke-fet konsistens som raskt absorberes, slik at du kan bruke den når som helst på dagen uten å føle deg klissete.

Delikat Duft

CeraVe Håndkrem har en behagelig og delikat duft som gir deg en følelse av velvære hver gang du bruker den.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe Håndkrem er din nøkkel til å oppnå myke og velpleide hender. Med sin sofistikerte formulering gir denne kremen deg den ultimate følelsen av velvære og omsorg. Ta vare på deg selv og dine hender ved å inkludere CeraVe Håndkrem i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Håndkrem. La hendene dine føles fornyet og nyt resultatene av myke, sunne hender. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Gi hendene dine ekstra kjærlighet med CeraVe Håndkrem. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Håndkrem 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 861227

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Petrolatum, Behentrimonium Methosulfate, Carbomer, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ceramide NP, Cholesterol, Dimethicone, Dipotassium Phosphate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Phytosphingosine, Potassium Phosphate, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopherol, Xanthan Gum.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Håndkrem 50 mlCeraVe Håndkrem 50 ml
kr 74,00 ink. mva.
Skroll til toppen