-25%

Belladot Evelina Menskopp Small & Medium

Belladot Evelina Menskopp Small & Medium, et pålitelig og bærekraftig alternativ for menstruasjonshygiene tilgjengelig på vårt nettapotek.

Opprinnelig pris var: kr 264,90.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7350033083840 SKU 948419 Kategorier , , , ,

Menskopp

Produktinformasjon

Introduser Belladot Evelina Menskopp Small & Medium, et pålitelig og bærekraftig alternativ for menstruasjonshygiene tilgjengelig på vårt nettapotek. Disse menskoppene er designet for å gi deg komfortabel, pålitelig og lekkasjefri beskyttelse under menstruasjonen.

Belladot Evelina Menskopp er tilgjengelig i to størrelser: Small og Medium. Small-størrelsen er ideell for kvinner med lett til normal blødning, mens Medium-størrelsen passer for de med normal til kraftig blødning. Begge størrelsene er laget av myk og fleksibel medisinsk silikon som er trygt for kroppen og hypoallergent.

Disse menskoppene er enkle å bruke og gir deg muligheten til å ha full kontroll over din egen menstruasjonshygiene. De er utformet for å samle opp menstruasjonsvæsken i stedet for å absorbere den, noe som gjør dem trygge og skånsomme mot kroppen din. Med riktig innsetting og tømming kan du bruke Belladot Evelina Menskopp i opptil 12 timer før den må tømmes og rengjøres.

Fordelene med Belladot Evelina Menskopp er mange. De gir langvarig beskyttelse og kan brukes under aktiviteter som trening og svømming uten risiko for lekkasje. Menskoppene er økonomiske, da de kan brukes om igjen i flere år og dermed reduserer avfall fra engangsprodukter. De er også miljøvennlige, da de ikke bidrar til avfall og er et mer bærekraftig alternativ.

For å bruke Belladot Evelina Menskopp, brett den sammen og sett den forsiktig inn i skjeden. Etter 12 timer eller når det er nødvendig, fjern koppen, tøm innholdet i toalettet eller vasken og skyll koppen grundig før du setter den inn igjen.

Egenskaper

Navn: Belladot Evelina Menskopp Small & Medium

Leverandør: Strindberg Wellness AB

Varenummer: 948419

Ingredienser

Handlekurv
Belladot Evelina MenskoppBelladot Evelina Menskopp Small & Medium
Opprinnelig pris var: kr 264,90.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.
Skroll til toppen