-17%

Avène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml

Avène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml er en fantastisk fuktighetskrem som er spesielt designet for fet og uren hud.

Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770207828 SKU 932473 Kategorier , , , , , Brand:

Pris pr. ml: kr. 4.48

Fuktighetskrem for deg med fet eller uren hud

Produktinformasjon

Avène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml er en fantastisk fuktighetskrem som er spesielt designet for fet og uren hud. Den bidrar til å redusere overflødig talgproduksjon og bekjemper urenheter som kan føre til kviser og akne. Med sin mattende effekt og lette konsistens etterlater den huden din glatt og myk, samtidig som den kontrollerer blankhet og glans i løpet av dagen. Denne emulsjonen har også en beroligende effekt på huden, noe som er spesielt viktig for personer med problematisk hud.

Mattende effekt

Avène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml har en unik formel som bidrar til å redusere glans og blankhet i huden din. Denne emulsjonen inneholder ingredienser som absorberer overflødig talgproduksjon og kontrollerer glansen i huden. Dette gjør at huden din ser matt og jevn ut, samtidig som den holder seg hydrert og myk. Mattende effekt er spesielt viktig for personer med fet og uren hud, da det hjelper med å redusere synlige porer og urenheter.

Beroligende effekt

Avène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml har en beroligende effekt på huden din, takket være innholdet av termalkildevann fra Avène. Dette betyr at denne fuktighetskremen kan hjelpe med å redusere rødhet og irritasjon i huden din, noe som er spesielt viktig for personer med problematisk hud. Denne beroligende effekten bidrar også til å forbedre hudens tekstur og tone, noe som gjør at huden ser jevn og strålende ut.

Egenskaper

Navn: Avene cleanance mattifying emulsion

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 932473

Ingredienser

Avene Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polymethyl Methacrylate, C14-22 Alcohols, Isopropyl Alcohol, Peg-6, Potassium Cetyl Phosphate, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Caprylyl Glycol Linseedate, Parfum, Glyceryl Behenate, Helianthus Annuus Seed Oil, Potassium Sorbate, Silybum Marianum Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Tribehenin, Aqua, Xanthan Gum, Zinc Salicylate.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
avene cleanance mattifying emulsionAvène Cleanance Mattifying Emulsion 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen