-35%

A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100ml

Beskytt og plei huden din med A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml!

Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.29

Fuktighetsgivende krem med naturlige ingredienser

Produktinformasjon

Beskytt og plei huden din med A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml! Dette er en krem spesielt utviklet for å gi intensiv beskyttelse og pleie til irritert og skadet hud. Med en unik formel som kombinerer naturlige ingredienser og avansert teknologi, gir denne kremen en rask lindring av ubehag og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige balanse.

Intensiv beskyttelse for irritert hud med A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream

A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml gir intensiv beskyttelse til irritert og skadet hud. Kremen legger en beskyttende barriere over huden som beskytter mot ytre påvirkninger og bidrar til å forhindre ytterligere skade. Den er spesielt utviklet for å respektere hudens naturlige barrierefunksjon og for å hjelpe til med å gjenopprette huden.

Fuktighet og næring for tørr og skadet hud

Kremen inneholder naturlige ingredienser som er kjent for å være gunstige for huden din. Havreekstrakt og Rhealba® havrekimolje har en beroligende og fuktighetsgivende effekt på huden og bidrar til å forhindre tørrhet og irritasjon. Denne kremen inneholder også sinkoksid, som er kjent for å ha en antiseptisk og lindrende effekt på irritert hud.

Enkel og praktisk å bruke

A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml er enkel og praktisk å bruke. Den kommer i en stor tube som gir deg nok produkt til å vare lenge. Den er enkel å påføre og absorberes raskt av huden, uten å etterlate en fet eller klebrig følelse. Du vil elske den myke og behagelige følelsen av beskyttet og fuktet hud etter bruk.

Egenskaper

Navn: A-Derma Dermalibour Barrier Cream 100ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 840491

Ingredienser

Water (aqua), mineral oil (paraffinum liquidum), caprylic/capric triglyceride, glycerin, butylene glycol, hydrogenated vegetable oil, peg-30 dipolyhydroxystearate, isododecane, zea mays (corn) starch (zea mays starch), zinc oxide, peg-22/dodecyl glycol copolymer, beewax (cera alba), avena sativa (oat) leaf/stem extract (avena sativa leaf/stem extract), cetyl alcohol, citric acid, copper sulfate, glyceryl stearate, magnesium sulfate, o-cymen-5-ol, sodium hydroxide, xanthan gum, zinc sulfate.

Handlekurv
A-Derma Dermalibour+ Barrier CreamA-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100ml
Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen