Vidi care sinksalve 20% 100 ml

kr 124,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.25

Lindrende salve for rød og irritert hud

Produktinformasjon

Vidi Care Sinksalve 20% er den perfekte løsningen for deg som ønsker å lindre rødhet og irritasjon på huden. Denne salven har en effektiv sammensetning av ingredienser som hjelper til med å berolige og beskytte huden, og som raskt gir en følelse av lindring.

Lindrende og beskyttende formel

Vidi Care Sinksalve 20% inneholder en beroligende og beskyttende formel som er spesielt utviklet for å gi huden nødvendig næring og beskyttelse. Salven inneholder 20% sinkoksid, som bidrar til å lindre irritasjon og rødhet, samtidig som den beskytter mot fuktighet og friksjon. Salven er også beriket med mandelolje og glyserin som gir fuktighet og næring til huden.

Effektiv for ulike hudplager

Vidi Care Sinksalve 20% er effektiv for ulike hudplager som eksem, bleieutslett, sår og kløe. Salven er mild og skånsom mot huden, og egner seg for daglig bruk. Den er også egnet for sensitiv hud, og kan brukes av både voksne og barn.

Enkel å bruke

Vidi Care Sinksalve 20% kommer i en praktisk og enkel å bruke tube. Påfør salven på det området som trenger behandling, og masser den forsiktig inn i huden. Du kan bruke den så ofte som nødvendig, og den gir umiddelbar lindring.

Produktet er vegansk.

Egenskaper

Navn: Vidi care sinksalve 20% 100 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 948638

Ingredienser

Aqua, Zinc Oxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Oleate, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Caprylate/Caprate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Allantoin, Panthenol, Bisabolol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Pantolactone.

Handlekurv
Vidi care sinksalve 20% 100 ml
kr 124,90 ink. mva.
Skroll til toppen