The Inkey List 10% Urea Moisturizer ansiktskrem 50ml

Denne kremen er spesielt formulert for å gi intensiv fuktighet og mykhet til tørr og ru hud.

kr 234,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.68

Myk og glatt hud

Produktinformasjon

Få myk og glatt hud med The Inkey List 10% Urea fuktighetskrem. Denne kremen er spesielt formulert for å gi intensiv fuktighet og mykhet til tørr og ru hud. Med en kraftig blanding av 10% urea og karbamid, bidrar denne kremen til å eksfoliere døde hudceller og samtidig fukte huden dypt, noe som gir en glatt og smidig følelse.

Intensiv fuktighet

The Inkey List 10% Urea fuktighetskrem gir intensiv fuktighet til tørr og ru hud. Med 10% urea og karbamid, bidrar denne kremen til å mykgjøre og eksfoliere huden, noe som gir en glatt og myk følelse.

Beroligende effekt

Denne fuktighetskremen inneholder også allantoin, en ingrediens som er kjent for sine beroligende og helende egenskaper. Allantoin hjelper til med å redusere irritasjon og rødhet, og etterlater huden følelsen av å være beroliget og myk.

Styrker hudens beskyttelsesbarriere

The Inkey List 10% Urea fuktighetskrem inneholder også squalane, en ingrediens som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og for å styrke hudens beskyttelsesbarriere. Dette bidrar til å holde huden sunn og beskyttet mot ytre påvirkninger.

Egenskaper

Navn: The Inkey List 10% Urea Moisturizer ansiktskrem 50ml

Leverandør:

Varenummer: 923491

Ingredienser

Aqua (Water), Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Squalane, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Dehydroacetic Acid.

Handlekurv
The Inkey List 10% Urea Moisturizer ansiktskrem 50ml
kr 234,00 ink. mva.
Skroll til toppen