Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml

kr 178,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 877802 Kategorier , ,

Pris pr. ml: kr. 17.80

Lindre tørre øyne

Produktinformasjon

Fuktighetsgivende lindring for tørre øyne

Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml er den perfekte løsningen for alle som lider av tørre og irriterte øyne. Disse øyedråpene gir umiddelbar fuktighet og lindring for øyne som er utsatt for tørrhet, rødhet, kløe og brenning. Med en unik formel som etterligner naturlige tårefilmer, vil disse dråpene gi en langvarig følelse av fuktighet og velvære for øynene.

Beskyttelse og forbedring av øyehelsen

I tillegg til å lindre tørre øyne, vil «Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml» også bidra til å beskytte og forbedre øyehelsen din. Disse dråpene er utformet for å redusere øyeirritasjon og forbedre øyets naturlige forsvarsmekanismer mot skadelige ytre faktorer. Med regelmessig bruk kan du oppleve en mer behagelig og sunn øyehelse.

Praktisk størrelse for en aktiv livsstil

Enten du er på jobb, trening eller på farten, er «Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml» den perfekte størrelsen for en aktiv livsstil. Den lille flasken passer enkelt i vesken eller lommen, og gir deg rask og enkel tilgang til fuktighetsgivende lindring når du trenger det mest.

Anbefalt bruk

Egenskaper

Navn: Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml

Leverandør: Alcon Nordic A/S

Varenummer: 877802

Ingredienser

Steril oppløsning som inneholder natriumhyaluronat, polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroksypropylguar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyre, natriumborat, kaliumklorid og natriumklorid.

Handlekurv
Systane Hydration øyedråper u/konserveringsmidler 10 ml
kr 178,00 ink. mva.
Skroll til toppen