Systane complete øyedråper uten konserveringsmidler

kr 249,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 24.99

Fuktighetsgivende øyedråper for tørre øyne

Produktinformasjon

Opplev øyekomfort og fuktighet hele dagen med Systane Complete øyedråper uten konserveringsmidler. Disse øyedråpene gir umiddelbar lindring av tørre øyne, og virker ved å fukte og beskytte øynene mot tørrhet og irritasjon. Med en unik formel, gir disse dråpene fuktighet på både overflaten og i dybden av øyet.

Effektiv lindring av tørre øyne

Systane Complete øyedråper gir rask og effektiv lindring av tørre øyne, og virker umiddelbart for å fukte og beskytte øynene mot tørrhet og irritasjon. Den unike formelen gir fuktighet på både overflaten og i dybden av øyet, og bidrar til å opprettholde sunne og hydrerte øyne.

Uten konserveringsmidler for sensitivitet

Disse øyedråpene er utviklet uten konserveringsmidler, noe som gjør dem spesielt godt egnet for personer med sensitivitet for konserveringsmidler.

Klinisk dokumentert effekt

Systane Complete øyedråper uten konserveringsmidler er klinisk dokumentert for å gi langvarig fuktighet og lindring av tørre øyne, og er anbefalt av øyeleger over hele verden.

Kan brukes etter behov gjennom hele dagen.

Holdbarhet etter første gangs åpning er tre måneder.

Egenskaper

Navn: Systane complete øyedråper uten konserveringsmidler

Leverandør: Alcon Nordic A/S

Varenummer: 844861

Produktkategori: Medisinsk utstyr

Ingredienser

Systane Complete komfortøyedråper er en steril, hvit emulsjon uten konserveringsmidler, som inneholder propylenglykol, hydroksypropylguar, mineralolje, dimyristoyl fosfatidylglyserol, polyoksyl 40 stearat, sorbitantristearat, borsyre, sorbitol og renset vann. Øyedråpene kan inneholde saltsyre og/eller natriumhydroksid for justering av pH. Systane Complete komfortøyedråper har et naturlig hvitt utseende før den brukes.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Systane complete øyedråper uten konserveringsmidler
kr 249,90 ink. mva.
Skroll til toppen