-33%

REN Perfect Canvas Primer 30ml

REN Perfect Canvas Primer er en makeupprimer som er utviklet for å forberede huden din for påføring av sminke.

kr 414,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5056264701776 SKU 939056 Kategorier , , ,

Pris pr. ml: kr. 20.47

Primer

Produktinformasjon

REN Perfect Canvas Primer er en makeupprimer som er utviklet for å forberede huden din for påføring av sminke.

REN Perfect Canvas Primer

  • Makeupprimer: Dette produktet er en makeupprimer som brukes som et første trinn i din sminkeapplikasjonsrutine. Primeren hjelper med å skape en jevn og glatt overflate for påføring av foundation, concealer og andre sminkeprodukter.
  • Forbereder huden: Perfect Canvas Primer er formulert for å forberede huden ved å jevne ut tekstur, minimere synligheten av porer og bidra til at sminke sitter bedre og lengre.
  • Mattende effekt: Den kan også ha en mattende effekt, som er nyttig for de med fet eller kombinasjonshud som ønsker å redusere glans i løpet av dagen.
  • Bruksanvisning: Påfør primeren jevnt over ansiktet etter at du har påført fuktighetskrem, men før du legger sminke. La den tørke før du påfører foundation eller andre sminkeprodukter.

REN Perfect Canvas Primer er egnet for de som ønsker å forbedre sminkeapplikasjonen og få et jevnere og mer holdbart sminkeutseende. Primeren fungerer som et flott grunnlag for sminke, spesielt for spesielle anledninger eller når du ønsker at sminken skal se feilfri ut. Som med alle sminkeprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier.

Egenskaper

Navn: REN Perfect Canvas Primer 30ml

Leverandør:

Varenummer: 939056

Ingredienser

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Carbomer, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Geraniol

Handlekurv
REN Perfect Canvas Primer 30mlREN Perfect Canvas Primer 30ml
kr 414,00 ink. mva.
Skroll til toppen