-30%

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50ml

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask er en ansiktsmaske som er formulert for å bidra til å fornye og forbedre hudens utseende ved å eksfoliere og gi næring til huden.

kr 349,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5056264705262 SKU 807632 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 9.98

Ansiktsmaske

Produktinformasjon

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask er en ansiktsmaske som er formulert for å bidra til å fornye og forbedre hudens utseende ved å eksfoliere og gi næring til huden.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

  • Ansiktsmaske: Dette produktet er en ansiktsmaske som brukes til å eksfoliere og fornye huden. Ansiktsmasken er formulert for å bidra til å redusere synlige tegn på aldring og forbedre hudens tekstur.
  • Glykolsyre og melkesyre: REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask inneholder glykolsyre og melkesyre, som er alfa hydroksysyrer (AHA-er). Disse ingrediensene hjelper til med å eksfoliere døde hudceller og fremme cellefornyelse, noe som kan resultere i en jevnere og mer strålende hud.
  • Nærende ingredienser: Masken inneholder også nærende ingredienser som naturlige frukt- og planteekstrakter for å gi huden fuktighet og næring.
  • Bruksanvisning: Påfør et jevnt lag av masken på renset ansikt og nakke. La den virke i 10-15 minutter og skyll deretter grundig med lunkent vann. Du kan bruke den som en ukentlig behandling for å forbedre hudens tekstur og glød.

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask er designet for de som ønsker å eksfoliere og fornye huden for en jevnere og mer strålende hudtone. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50ml

Leverandør:

Varenummer: 807632

Ingredienser

Polysorbate 60, Glycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Lecithin, Lactic Acid, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Alcohol Denat., Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Xanthan Gum, Maltodextrin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Oil, Limonene, Linalool, Citral, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol.

Handlekurv
REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50mlREN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask 50ml
kr 349,00 ink. mva.
Skroll til toppen